Кенфут домаќинство Притисни метли , мини биро метла постави домашна тастатура за чистење на тастатура мала метла со прашина поставена за домашно училиште чиста ч?
Свеж

Кенфут домаќинство Притисни метли , мини биро метла постави домашна тастатура за чистење на тастатура мала метла со прашина

DEN 793.60

Достапно.

★ Комбинацијата на тврди и меки влакна ја направи оваа метла да собира нечистотија и прашина лесно. Меките подолги влакната ги добиваат малите работи и поцврстите внатрешни влакна лесно ги движат поголемите работи. ♫ Одлично за семејства со домашни миленици. ♫ Подобро контакт со подот ,. ♫ Исчистете подобро, намалете го вашиот замор. ♫ Ефективно ги собира сите видови остатоци. ★ Комбинацијата на тврди и меки влакна ја направи оваа метла да собира нечистотија и прашина лесно. Меките подолги влакната ги добиваат малите работи и поцврстите внатрешни влакна лесно ги движат поголемите работи. ♫ Одлично за семејства со домашни миленици. ♫ Подобро контакт со подот ,. ♫ Исчистете подобро, намалете го вашиот замор. ♫ Ефективно ги собира сите видови остатоци. Material Plastic Colorgreen, розова, сина.

Детали

Избор на клиенти