NDP78 Виетнамска традиционална метла - Чои Дот избрише сè, како што е косата за кучиња, мала прашина и не гребе дрвени подови, лесен за ракување, производ направен од пр
Свеж

NDP78 Виетнамска традиционална метла - Чои Дот избрише сè, како што е косата за кучиња, мала прашина и не гребе дрвени подови,

DEN 2.67

Достапно.

Димензија : 40 инчи x 18 инчи x 1,5 инчи упатства за користење на метла : .- Цветниот дел од метла може да испушти многу прашина од креда, откако ќе ја извади, треба да ја цица целата прашина на метла и потоа да се користи тоа нормално. Иако е на само 5 километри од центарот на градот Са, се чини дека зафатената атмосфера во деновите што водат до новата година сè уште не пристигна тука. Треба да ја обеси метлата по употреба и да ја задржи на ладно место подалеку од сончевата светлина. Бојата на метла за рачката ќе се испорачува случајно стариот Чои Дот Ба Ргок Село, СО син Комуна е сместена токму во подножјето на величествениот планински опсег на Чу Мајка Реј. Белиот чад што лебди од покривите нежно се рашири во утринската роса, заедно со доцниот петел, предизвикува чувство на спокојство. Затоа, собирањето, купувањето и производството на производи од Dot Flower создадоа егзистенција за многу луѓе низ околината.? ПРОИЗВОД НА ПРОИЗВОД : Виетнамска метла, трева метла, еколошки цвет е колекција од планината Виетнам од земјоделец во пролетта. ? Меките влакна се шират широко, но само дебели и само добијте ги сите. Во земјата на Са Таи пред тоа, точката дрво растеше насекаде. ✅ Навистина добро се разгледува : ја добива целата коса на кучиња, косата за мачки, прашината и малите честички. Значи, од раните утрински часови, на селскиот пат се појавија групи луѓе, поканувајќи се едни со други во шумата да добијат точки цвет. Со генерации, памукот се користи како суровина за создавање предмети како што се душеци, теписи, перници и особено метли.

Детали

Избор на клиенти