Спортски ебам петел цевка
Свеж

Спортски ебам петел цевка

DEN 0.67

Достапно.

Ако сакате цврст зафат на вашата вратило за време на дејството, цевката за петел од Sport Fucker е дизајнирана само за вас!. Ние комбиниравме петел, прстен на вратило и тогер на топката во еден елегантен пакет. Направено од високо квалитетен силикон со совршен баланс на истегнување и држење. 1½ "Отворање на петелка 1½" Отворање на прстенот на вратилото 1¼ "носилки за носилки на топката 1" носилки за топка. Ако сакате цврст зафат на вашата вратило за време на дејството, цевката за петел од Sport Fucker е дизајнирана само за вас!. Ние комбиниравме петел, прстен на вратило и тогер на топката во еден елегантен пакет. Направено од високо квалитетен силикон со совршен баланс на истегнување и држење. 1½ "Отворање на петелка 1½" Отворање на прстенот на вратилото 1¼ "носилки за носилки на топката 1" носилки за топка. Ако сакате цврст зафат на вашата вратило за време на дејството, цевката за петел од Sport Fucker беше дизајнирана само за вас! Ние комбиниравме петел, прстен на вратило и тогер на топката во еден елегантен пакет. Направено од висококвалитетен силикон со совршена рамнотежа на истегнување и држење, ова лошо момче го одликува следново : 1½ „Отворање на петелка 1½“ прстен на вратилото на вратило 1¼ "носилки за носилки на топката 1" носилки за топка.

Детали

Избор на клиенти