Морис производи 11090 прстен терминал, не изолиран, големина од 6 жица, големина на #8 обетка
Свеж

Морис производи 11090 прстен терминал, не изолиран, големина од 6 жица, големина на 8 обетка

DEN 0.33

Достапно.

Не-изолирани терминали на прстен-не изолирани терминали за жици за електрични прекини. Не-изолиран терминален терминал на прстенот : позлатен бакар со голема јачина на јачина. Ладен цвест. Засиленото барел со брачен цвест обезбедува одличен електричен контакт и отпорност на силите за повлекување. Максимална електрична струја : 22 AWG - 9 засилувач, 20 AWG - 12 засилувач, 18 AWG - 17 засилувач, 16 AWG - 18 засилувач, 14 AWG - 30 засилувач, 12 AWG - 35 засилувач, 10 AWG - 50 AMP, 8 AWG - 70 Засилувач, 6 AWG - 95 засилувач, 4 AWG - 125 засилувач, 2 AWG - 170 засилувач. 6awg #8 Не -инс прстен термин. 6awg #8 Не -инс прстен термин. 302 ° F (150 ° C) 600 волти максимум. Наведен кулус.

Детали

Избор на клиенти