И Х М Нерѓосувачки Еднонасочен Вентил За Неповратна Компресија Цевка За Вклопување О. Д 8ММ
Свеж

И Х М Нерѓосувачки Еднонасочен Вентил За Неповратна Компресија Цевка За Вклопување О. Д 8ММ

DEN 103.20

Достапно.

Нерѓосувачки челик 316л структура. Еластично седиште на вентилот за запечатување, без бучава, ефективна проверка. Работен притисок Макс : 3000псиг (206бар). Повеќе конфигурации за притисок на отворање. Метод на врска обрач, нпт внатрешни и надворешни навои, ПТ внатрешни и надворешни навои. 100% фабрички тест за запечатување. Овој производ е универзален компактен еднонасочен вентил со директно низ структурата за да се спречи обратен проток на течност и да се заштити опремата и инструментите. Еднонасочниот вентил кој е нормално затворен е фабрички конфигуриран со вредност на притисокот на отворањето. Се отвора кога притисокот на системот ќе ја достигне поставената вредност и се затвора кога притисокот низводно е поголем од притисокот нагоре, спречувајќи течноста да помине во спротивна насока.

Детали

Избор на клиенти