Поврзано пролетно Рејмонд T31550 Продолжување на музичка жица пролет, челик, метрика, 5 мм ОД, големина на жица од 1 мм, 21,8 мм бесплатна должина, 27 мм продолжена должина, 6
Свеж

Поврзано пролетно Рејмонд T31550 Продолжување на музичка жица пролет, челик, метрика, 5 мм ОД, големина на жица од 1 мм, 21,8

DEN 180.80

Достапно.

Високо магнетна челична музичка жица по ASTM A228 за поголема јачина од не'рѓосувачки челик. Комплетна јамка за пресврт завршува за безбедно прицврстување. Капацитет на оптоварување од 60,8 Newtons. Максимална работна температура од 250 степени F (121 степени Ц). Исушете до завршувањето на маслото за допир за дополнителна отпорност на корозија. Високо магнетна челична музичка жица по ASTM A228 за поголема јачина од не'рѓосувачки челик. Комплетна јамка за пресврт завршува за безбедно прицврстување. Капацитет на оптоварување од 60,8 Newtons. Максимална работна температура од 250 степени F (121 степени Ц). Исушете до завршувањето на маслото за допир за дополнителна отпорност на корозија. Оваа продолжена пролет е изработена од челична музичка жица и има надворешен дијаметар (ОД) од 5 милиметри и големина на жица од 1 милиметар. Изработено е од високо магнетна челична музичка жица за поголема јачина од не'рѓосувачки челик. Пролетните краеви се целосни јамки за пресврт за безбедно прицврстување. Оваа пролет има капацитет на оптоварување од 60,8 Newtons, и максимална работна температура од 250 степени F (121 степени Ц). Има финиш на масло што е суво на допир за дополнителна отпорност на корозија. Оваа пролет за продолжување на музичката жица се среќава со Американското општество за тестирање и материјали (ASTM) стандард A228 за обезбедување на квалитет и добро е за апликации за не-корозивно опкружување. Продолжувачките извори се спирални (спирални) извори на отворена калем кои нудат отпорност на сила на напнатост или оптоварување, применети по оската на пролетта. Кога товарот е поставен на пролетта за продолжување, што го прави подолго, пролетта се повлекува наспроти товарот за да се врати во првобитната должина. Овие извори се користат во различни апликации, вклучувајќи автомобилски мотори, големи уреди, медицински уреди, електроника и чувствителни мерни инструменти.

Детали

Избор на клиенти