Пирамидата работа на Хајд Сликар поддржува 200 фунти
Свеж

Пирамидата работа на Хајд Сликар поддржува 200 фунти

DEN 159.84

Достапно.

Точките што не се стапки имаат минимален контакт со боја. Насликајте ја едната страна, а потоа веднаш превртете ја предметот за да ја насликате другата страна. Одлично за вратите од кабинетот, ролетни, мебел и занаети. Завршете ја работата со половина од суво време. Поддржува проект до 200 фунти. Точките што не се стапки имаат минимален контакт со боја. Насликајте ја едната страна, а потоа веднаш превртете ја предметот за да ја насликате другата страна. Одлично за вратите од кабинетот, ролетни, мебел и занаети. Завршете ја работата со половина од суво време. Поддржува проект до 200 фунти. Продадени како 3 единици на 8,93 $ по единица. (1 единица = ЦД/10.) Нелепливи точките имаат минимален контакт со боја. Насликајте ја едната страна, а потоа веднаш превртете ја предметот за да ја насликате другата страна. Одлично за вратите од кабинетот, ролетни, мебел и занаети. Завршете ја работата со половина од суво време. Поддржува проект до 200 фунти. Хемиски отпорен. 10 пирамиди по картичка. Број на производител : 43521. SKU # : 1397215. Земја на потекло : (ТБА). Дистрибуиран од Хајд Производство Ко.

Детали

Избор на клиенти