1/8 Бсп Машки х 1 Дијаметар На Чаша Машки Навој Игла Вентил Чаша За Масло Глетка Гравитација Капе Масла Подмачкувач За Машински Мотор
Свеж

1/8 Бсп Машки х 1 Дијаметар На Чаша Машки Навој Игла Вентил Чаша За Масло Глетка Гравитација Капе Масла Подмачкувач За Машински

DEN 780.80

Достапно.

Поврзување : Женски Тип : Спојкаматеријал : Бакарен Код : Шестоаголниоваа врска е наменета за бесплатна испорака и е погодна за мала набавка и пробна употреба. Ако треба да ја зголемите количината на купување, ве молиме пребарувајте ги клучните зборови на производот што ви се потребни во оваа продавница, утврдете го режимот на транспорт и количината на купување за да добиете најдобра цена.

Детали

Избор на клиенти