ПЛАНЕР На Агендата НА МАМА 2023
Свеж

ПЛАНЕР На Агендата НА МАМА 2023

DEN 105.12

Достапно.

17-месечен формат, август 2022-декември 2023 година. Вграден џеб за складирање. Откинете ги списоците за купување/обврски. 288 настан & потсетник налепници. Спирала-врзани. Планирајте ги вашите денови, недели и месеци со стил со Планерот За Агенда на Мајката за 2023 година! Овој 17-месечен организациски планер (август 2022 - декември 2023 година) е украсен со уметнички дела На Синди Ревел, внатре и надвор. Распоредот е олеснет со карактеристики како изобилство налепници за потсетување, списоци за купување/обврски и вграден џеб за складирање.

Детали

Избор на клиенти