Мега Пинцета Волумен 90
Свеж

Мега Пинцета Волумен 90

DEN 2.67

Достапно.

Лесниот метал е удобен за држење и спречува мускулна непријатност и напрегање на рацете. Овие пинцети за продолжување на трепките се изработени од нерѓосувачки челик и може да се исчистат со средство за дезинфекција или да се стерилизираат во автоклав без да му наштетат на стисокот. Пинцетите со аголен волумен од 90 степени се една од нашите најпродавани пинцети. Со малку заоблен врв и пониска површина од пинцета од типот на чизми, таа е идеална за генерирање големи вентилатори со меки волумен! Со таква функционалност, нашата мега пинцета е една од најдобрите пинцети за трепки погодни за големи и мега-скали апликации. Со Овие трепкаат илаш Од Анх Мега Волумен Пинцета, може да го доживеете секој елемент со извонреден квалитет. Нашите совети за агол на пинцетата со најдобар волумен го олеснуваат одржувањето на трепките изолирани без да вршат притисок врз изолационата рака, што може да предизвика хемиски изгореници. Пинцетите со мега волумен, попознати како Пинцети Л-90, се развиени особено за продолжување на трепките со мега волумен од 10 Д до 20 Д.за разлика од пинцетите за волумен, кои имаат дебели и големи сечила, пинцетите Со мега волумен Л-90 имаат тенки и ситни сечила кои се 90 степени до рачката, што го олеснува прегледувањето на трепките додека земате огромен број кратки трепки (6,7,8 мм). Сечилата на овие пинцети се специјално полирани за да им овозможат да фатат 10 до 20 трепки (10-20 Г) одеднаш. Бидејќи сечилата се под агол од 90 степени, тие не можат да се користат за изолација на трепките како Што можат Пинцетите Л-45.

Детали

Избор на клиенти