Nabertherm RT331CAN-208, Модел RT 30/200/15 Компактна Цевка Печка Со Штанд, C450 Контрола, 1500°C Максимална Температура, 208v
Свеж

Nabertherm RT331CAN-208, Модел RT 30/200/15 Компактна Цевка Печка Со Штанд, C450 Контрола, 1500°C Максимална Температура, 208v

DEN 3.00

Достапно.

Вертикална или хоризонтална работа слободно прилагодлива. Работна висина слободно прилагодлива. Операцијата е исто така можна одвоена од штандот доколку се почитуваат безбедносните упатства. Контролен систем интегриран во основата на печката. Дефинирана апликација во рамките на ограничувањата на упатствата за работа. Овие компактни печки за цевки се користат кога лабораториските експерименти мора да се изведуваат хоризонтално, вертикално или под специфични агли. Способноста за конфигурирање на аголот на навалување и работната висина, и нивниот компактен дизајн, исто така, ги прават овие цевки печки погодни за интеграција во постоечките процесни системи.

Детали

Избор на клиенти