Браќата 27x40 Оригинален филм Постер Еден лист Морис Костен 2001 година
Свеж

Браќата 27x40 Оригинален филм Постер Еден лист Морис Костен 2001 година

DEN 433.60

Достапно.

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Постерите се од филмски студија и големини се приближни. Постерот е во состојба на нане. Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Постерите се од филмски студија и големини се приближни. Постерот е во состојба на нане. Оригинален постер за филм еден лист - во близина на состојба на нане. Близу до нане и валани.

Детали

Избор на клиенти