Фотокондуктор на Lexmark C53030x, црна - во пакување на мало
Свеж

Фотокондуктор на Lexmark C53030x, црна - во пакување на мало

DEN 774.40

Достапно.

Продаден како 1 секој. Овозможува остра слика. Супериорна репродукција. Ефикасен трансфер на тонер. Продаден како 1 секој. Овозможува остра слика. Супериорна репродукција. Ефикасен трансфер на тонер. Оваа единица за фотокондуктор обезбедува остра слика што ви е потребна за професионално производство на секоја страница. Наменето за супериорна репродукција и ефикасен трансфер на тонер. Квалитетот е поддржан со тестирање и долгогодишно искуство. Типови на уреди : печатач; Боја (и) : црна; Подигнување на страници : 20000; Тип на снабдување : Единица за фотокондуктор.

Детали

Избор на клиенти