20 парчиња метална кожа Работна седла за правење алатки за измет кожни занаетчиски марки кожа занает метална алатка за печатење
Свеж

20 парчиња метална кожа Работна седла за правење алатки за измет кожни занаетчиски марки кожа занает метална алатка за печатење

DEN 3.33

Достапно.

Материјал : легура. Број на модел : Б236. 20 парчиња метална кожа Работна седла за правење алатки за измет кожни занаетчиски марки кожа занает метална алатка за печатење Специфично : Материјал : Алуминиумски број : Б236.

Детали

Избор на клиенти