Махамедија Калонџи Мешак Хербален заб во прав, 100 gm,
Свеж

Махамедија Калонџи Мешак Хербален заб во прав, 100 gm,

DEN 3.00

Достапно.

Ве прави заби здрави и сјајни. Ви помага да се ослободите од празнината. Отстранува дамки од забите. Отстранува обезбојување и расипување на забите. Ве прави заби здрави и сјајни. Ви помага да се ослободите од празнината. Отстранува дамки од забите. Отстранува обезбојување и расипување на забите. Хербалниот заби во прав на Калони Мисак е природен и 100% чист производ за грижа за забите. Секој сака посветла и посјајна насмевка, но таму се присутни некои пречки што ја прават вашата насмевка досадна. Не е важно колку се грижите за забите, ќе се случи одредено обезбојување или расипување на забите. Прашок за заби, спакуван со Калонџи, ќе ви помогне да ги направите забите посилни и да се бори против проблемот со лошиот здив. Тоа ви помага да го спречите проблемот со расипување на забите и ги прави забите здрави и сјајни. Единствената мешавина на хербални состојки ќе ја врати вашата насмевка и ќе ја детоксицира устата. Исто така, ви помага да се ослободите од кој било вид дамки поради кафе, чај или вино. Користете го овој хербален прав секој ден за зрачна насмевка.

Детали

Избор на клиенти