Сино Море Системи 8027 Традиционален Метален Панел, НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА Главни + 6 Позиции, 5-1/4 W x 7-1/2 H
Свеж

Сино Море Системи 8027 Традиционален Метален Панел, НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА Главни + 6 Позиции, 5-1/4 W x 7-1/2 H

DEN 1110.40

Достапно.

Црвен Обратен Поларитет Што Укажува На Лер. Сите Топли, Неутрални И Безбедносни Копнени Автобуси Инсталирани, Целосно Претходно Жични. Сите Позиции На Етикетата На Колото Се Со Позадинско Осветлување На Стандардните Панели - Не Е Потребен Комплет. Димензии на пакетот : 13.0 "(Ж ) х 15.0 "(Л ) х 14.0 " (В ). ОДЛИЧЕН ПРОИЗВОД.

Детали

Избор на клиенти