Фиксен држач за осигурувачи во линија со 100 засилувач ANL осигурувач за автомобилски автомобилски возило Аудио засилувач инвертер 2 парчиња
Свеж

Фиксен држач за осигурувачи во линија со 100 засилувач ANL осигурувач за автомобилски автомобилски возило Аудио засилувач инвертер

DEN 2.33

Достапно.

Заштита на електричното коло од преоптоварување и краток спој. 【Параметар】- Тип на производ : кутија за осигурувачи; Оценета струја : 100А. 【Карактеристики】- во линија држач за осигурувачи е идеален за кола за заштита или да го замени постојниот неисправен. Кога возите, ќе има минимално ползи со вода во горниот дел од вашиот мотор, затоа не грижете се премногу за водата. Кога возите, ќе има минимално ползи со вода во горниот дел од вашиот мотор, затоа не грижете се премногу за водата. 【Апликација】- држачот на осигурувачот е широко применет на инверторот, засилувачот на аудио автомобили и други апликации со висока струја. држачот на осигурувачот за аудио конверзија на автомобилот се користи за поврзување на кабелот за аудио моќност за да се заштити аудио системот за аудио автомобили , спречи прекумерна струја и заштити електрични уреди. Ве молиме исклучете ја моќноста пред вашата замена.【Параметар】- Тип на производ : кутија за осигурувачи; Оценета струја : 100А. 【Карактеристики】- во линија држач за осигурувачи е идеален за кола за заштита или да го замени постојниот неисправен. Професионален производител и издржлива структура, перформанси и обезбедување на квалитет, достојни за вашата доверба. АНЛ осигурувачот не е вклучен. Материјал】- Транспарентно куќиште Адаптиран компјутерски материјал, така што теоретски, внатрешниот осигурувач треба да се чува добар и сув. Материјал】- Транспарентно куќиште Адаптиран компјутерски материјал, така што теоретски, внатрешниот осигурувач треба да се чува добар и сув. Проверете ја оригиналната големина на осигурувачот пред да купите : дијаметар на телото, должина на телото, номинална струја, номинален напон. 【Апликација】- држачот на осигурувачот е широко применет на инверторот, засилувачот на аудио автомобили и други апликации со висока струја. Професионален производител и издржлива структура, перформанси и обезбедување на квалитет, достојни за вашата доверба.

Детали

Избор на клиенти