Тераспецс Виста Очила За Мигрена, Чувствителност На Светлина и Сина Светлина
Свеж

Тераспецс Виста Очила За Мигрена, Чувствителност На Светлина и Сина Светлина

DEN 2544.00

Достапно.

Почувствувајте ја разликата : Десетици илјади луѓе избраа Тераспеци, и тие имаат стапка на задоволство од 96% за заштита од чувствителност на светлина и олеснување на симптомите по 3 недели употреба. * Извор : видлив пренос на светлина со бранова должина измерена со користење на ѓ. Дизајниран за заштита од чувствителност на светлина : Тераспеците ја таргетираат сината светлина во близина на 480nm, најштетната бранова должина за состојби чувствителни на светлина како мигрена, потрес на мозокот, суви очи и вестибуларни нарушувања. Ако светлината предизвикува проблеми, Тераспеците можат да ви ја дадат потребната заштита за да можете удобно да се вратите на работите што ги сакате!. Рака : 140 милиметри. Високо заштитна, лесна рамка : Виста Тераспеците ја подигнуваат вашата заштита и удобност со големи леќи со квадрат, издржливи ацетатни материјали и впечатлива сива завршница во сенка. Најлонска леќа. Тие, исто така, отстрануваат повеќе низ широк спектар на штетна светлина, се поларизирани и блокираат 100% ОД light/УВБ светлината, давајќи ви напредна заштита од различни извори на активирање, вклучувајќи силна сончева светлина и груб сјај на отворено. Тие исто така филтрираат повеќе низ широк спектар на штетна сина светлина, така што ќе останете заштитени од природна сончева светлина и отсјај на отворено. Мост : 18 милиметри. Поларизирани. FL-41 нијанса со 100% co/УВБ блокирање (УВ400) слој. луксометар софтвер. Илјадници специјалисти за главоболка, невролози и физикални и професионални терапевти препорачуваат Тераспеци за нивните пациенти.

Детали

Избор на клиенти