Eyekepper Заштедете 10% на комплети 4 пакувања дами за читање и 4 читатели на пакувања за жени +2,75
Свеж

Eyekepper Заштедете 10% на комплети 4 пакувања дами за читање и 4 читатели на пакувања за жени +2,75

DEN 1345.60

Достапно.

Eyekepper 4 Pack Plus 4 пакет е еднакво на 8 чаши за читање на пакувања за жени. Набавката на пакети може да ужива во повеќе попусти. Погледнете ги сликите за описот на големината на двете очила. Стилски квадратни очила за читање со пролетни шарки, висина на рамка околу 1,97 инчи (50мм). Стилски очила за читање со пролетни шарки, висина на рамка околу 1,89 инчи (48мм). Ако не сте целосно задоволни со очилата за читање на Eyekepper, ве молиме контактирајте ја нашата услуга за клиенти за дополнителни информации. Eyekepper 4 Pack Plus 4 пакет е еднакво на 8 чаши за читање на пакувања за жени. Набавката на пакети може да ужива во повеќе попусти. Погледнете ги сликите за описот на големината на двете очила. Стилски квадратни очила за читање со пролетни шарки, висина на рамка околу 1,97 инчи (50мм). Стилски очила за читање со пролетни шарки, висина на рамка околу 1,89 инчи (48мм). Ако не сте целосно задоволни со очилата за читање на Eyekepper, ве молиме контактирајте ја нашата услуга за клиенти за дополнителни информации. Читање очила за жени. 4 пакет плус 4 пакет е еднакво на 8 читатели на пакувања. Набавка на пакети и уживајте во повеќе попусти.

Детали

Избор на клиенти