Читање очила мажи жени, џебна чанта од џебни тврди случаи што ги преклопуваат читателите, сините светлосни очила пролетна шарка
Свеж

Читање очила мажи жени, џебна чанта од џебни тврди случаи што ги преклопуваат читателите, сините светлосни очила пролетна шарка

DEN 271.20

Достапно.

Висок квалитет : Ние користиме водечка технологија за да направиме очила за читање за висококвалитетни производи и корисничко искуство. Достапна цена : Вие сте во еднократно купувајте очила од 3 пара различна боја во боја различни прилики, бидете како семејство, канцеларија, автомобил, кревет, затворен или надворешна употреба. Сини лесни леќи : Обезбедете здравствена заштита за вашите очи со заштита на UVA/UVB и намалување на сјајот, ублажување на визуелниот замор и непријатност од прелистување на телефони, таблети, игри и работа под флуоресцентни светла. Пребарувајте гушаво за да ги пронајдете. Мост : 20 милиметри. Висок квалитет : Ние користиме водечка технологија за да направиме очила за читање за висококвалитетни производи и корисничко искуство. Висина на леќи : 28 милиметри. Сини лесни леќи : Обезбедете здравствена заштита за вашите очи со заштита на UVA/UVB и намалување на сјајот, ублажување на визуелниот замор и непријатност од прелистување на телефони, таблети, игри и работа под флуоресцентни светла. Многу видови на дами чаши за читање компјутер, го прават животот повеќе шарен. Висина на леќи : 28 милиметри. Мост : 20 милиметри.

Детали

Избор на клиенти