Inteplast S404822k Висока Густина Може Лагер, 40 X 48, 45Gal, 22Mic, Црна, 25/Ролна, 6 Ролни/Картон
Свеж

Inteplast S404822k Висока Густина Може Лагер, 40 X 48, 45Gal, 22Mic, Црна, 25/Ролна, 6 Ролни/Картон

DEN 2.33

Достапно.

Продадени како 150/Картон. Испреплетени за лесно издавање. Направено Од Смоли Од Формоза за сигурност и конзистентност. Дното запечатено со ѕвезди рамномерно ја распределува тежината и создава заптивка до осум пати посилна од самиот филм. Иновативната кутија" школка " со идентификација На Е-З ја елиминира конфузијата. Иновативната кутија" школка " со идентификација На Е-З ја елиминира конфузијата. Испреплетени за лесно издавање. Направено Од Смоли Од Формоза за сигурност и конзистентност. Дното запечатено со ѕвезди рамномерно ја распределува тежината и создава заптивка до осум пати посилна од самиот филм. Иновативната кутија" школка " со идентификација На Е-З ја елиминира конфузијата.

Детали

Избор на клиенти