Yoyofective силиконски влошки
Свеж

Yoyofective силиконски влошки

DEN 87.84

Достапно.

Силиконски влошки 2 влошки/1 пар. Тенок ОД 19мм. од yoyofective. Yoyofactive силиконски влошки 2 влошки/1 пар, тие Централна компанија за лежишта Силиконски влошки доаѓаат како збир на 2. Силиконски Padsbroad OD 21mmslim OD 19mm.

Детали

Избор на клиенти