Ноќна светлина за деца, апстрактна геометрија црна црвена харинга јаболка LED ноќно светло приклучок во wallид со лесни сензори самрак до зора, ноќна светлина за деца ?
Свеж

Ноќна светлина за деца, апстрактна геометрија црна црвена харинга јаболка LED ноќно светло приклучок во wallид со лесни сензори

DEN 239.84

Достапно.

Домашни Drocr ноќни светла ноќно ве водиат до кујнски скалила полесно без заслепувачка светлина. Компактна големина : 3 во W x 4,5 во d x 2 во ч, кога се приклучуваат на местата, компактната големина го задржува вториот излез бесплатно. Уникатната шема обезбедува прилагодено печатење, направете го сладок подарок кој го плаши темнината или има потреба од осветлување на Dim Nite. Автоматско ноќно светло прикажано од сензорот за самракот до зората автоматски вклучете кога е темно, исклучете го наутро. Заштедете LED светла за енергија е еколошки, костум за ходникот на ходникот, детска соба светла декоративна. Домашни Drocr ноќни светла ноќно ве водиат до кујнски скалила полесно без заслепувачка светлина. Компактна големина : 3 во W x 4,5 во d x 2 во ч, кога се приклучуваат на местата, компактната големина го задржува вториот излез бесплатно. Уникатната шема обезбедува прилагодено печатење, направете го сладок подарок кој го плаши темнината или има потреба од осветлување на Dim Nite. Автоматско ноќно светло прикажано од сензорот за самракот до зората автоматски вклучете кога е темно, исклучете го наутро. Заштедете LED светла за енергија е еколошки, костум за ходникот на ходникот, детска соба светла декоративна. Дизајн : квадратен акрилен материјал дава мека дифузна светлина, со прекрасни слики за печатење на слики, направете го уникатен, фунаутоматски сензор : ставете ноќни светла каде и да ги сакате. Нема потреба од батерии што е еколошко, само вклучете ги во местата, тогаш ќе работи кога ќе темно кога ќе темно ќе темно и исфрлете го кога осветлувате.

Детали

Избор на клиенти