Киола Дизајни Сребрена Тон Духовен Ом Мистик Симбол Овална Ситница Накит Кутија
Свеж

Киола Дизајни Сребрена Тон Духовен Ом Мистик Симбол Овална Ситница Накит Кутија

DEN 1.33

Достапно.

Кутијата За Накит Со Ситници има сјајна завршница. Надворешните димензии се долги околу 4 1/2 инчи на 3 инчи широки на 1 1/2 инчи високи. Внатрешните димензии се долги околу 4 1/4 инчи за 2 3/16 инчи широки за 1 инч високи. Внатрешноста на кутијата е темна морнарица. Доаѓа во кутија. Кутијата За Накит Со Ситници има сјајна завршница. Надворешните димензии се долги околу 4 1/2 инчи на 3 инчи широки на 1 1/2 инчи високи. Внатрешните димензии се долги околу 4 1/4 инчи за 2 3/16 инчи широки за 1 инч високи. Внатрешноста на кутијата е темна морнарица. Доаѓа во кутија.

Детали

Избор на клиенти