ANEG AN830L дигитален мултиметар преносен дигитален дисплеј со висока прецизност со мултиметар со повеќекратно мерач на електрична енергија
Свеж

ANEG AN830L дигитален мултиметар преносен дигитален дисплеј со висока прецизност со мултиметар со повеќекратно мерач на електрична

DEN 3.00

Достапно.

Додатоците се комплетни за употреба во рака : Мултиметар / рачен / молив линија. На предметот под тест. Функцијата за одржување на податоците го раскинува здодевниот : Откако мерењето е стабилно, податоците ќе бидат прикажани долго време, така што можете да ги испуштите вашите раце без страв од враќање на податоците на нула. Во вашиот секојдневен живот и работа, потребен ви е траен и точен дигитален мултиметар. Мерење на триод HFE : Свртете го опсегот на опсегот на положбата HFE, HFE транзистор вметнат во мерењето на транзисторскиот приклучок за да се утврди транзисторот е типот NPN или PNP. Функцијата за одржување на податоците го раскинува здодевниот : Откако мерењето е стабилно, податоците ќе бидат прикажани долго време, така што можете да ги испуштите вашите раце без страв од враќање на податоците на нула. Лесно за мерење на напонот : Одете во соодветниот опсег на мерење на напон на наизменична струја, мерење, користете поедноставна поголема точност, мерење побрзо. Опсег на функција од 20 битни : Покомплетна функција, широк опсег, ротација на бирање стоп да се чувствувате силно, заглавувајќи точна работа мазна, бирање отпорни на абење, долг животен век на услугата. Разновидниот и преносен дизајн може лесно да се справи со комплексни и менувачки околини, што го прави алатка на која верува на секој инженер. Силиконски заштитен покритие против капките : Ефективно спречувајте ги да се оштетат внатрешните делови кога ќе бидат испуштени, отстранливи, поудобни.Сино прикажување на задното осветлување : Притиснете го копчето "Задно светло" за да го отворите екранот со сино осветлување, темната околина е јасно видлива Денот и ноќта може да се користи нормално, не влијае на работата. Опсег на функција од 20 битни : Покомплетна функција, широк опсег, ротација на бирање стоп да се чувствувате силно, заглавувајќи точна работа мазна, бирање отпорни на абење, долг животен век на услугата. Мерење на триод HFE : Свртете го опсегот на опсегот на положбата HFE, HFE транзистор вметнат во мерењето на транзисторскиот приклучок за да се утврди транзисторот е типот NPN или PNP. Размислениот екран со позадинско осветлување и задниот заграда ве прават поудобно во вашата работа.

Детали

Избор на клиенти