Туск 4-Тактен Комплет За Промена На Маслото за БЕЛ-РЕЈ АТВ &засилувач; SXS Синтетички 5W-50 ЗА ПОЛАРИС РЕНЏЕР XP 1000 Трага Шеф 2022
Свеж

Туск 4-Тактен Комплет За Промена На Маслото за БЕЛ-РЕЈ АТВ &засилувач; SXS Синтетички 5W-50 ЗА ПОЛАРИС РЕНЏЕР XP 1000 Трага

DEN 1.00

Достапно.

Види фитнес водич слика за дополнителни Машини оваа ставка се вклопува. Практичниот комплет го олеснува добивањето на најважните работи за промена на маслото за вашиот мотоцикл, АТВ или ХИВ. Комплетите за промена на маслото се специфични за секое возило за да се осигурате дека ќе го добиете точното масло, филтер и одводна машина за дробење завртки. Комплетот вклучува доволно шишиња масло, правилен филтер за масло, инка за еднократна употреба и машина за дробење завртки за одвод за една промена на маслото. Овој комплет ги вклучува следните ставки : три Литарски шишиња БЕЛ-РЕЈ АТВ И СХС Синтетичко 4-Тактно Моторно Масло 5В-50 еден филтер за масло Од Заб Еден Заб 12М одводна завртка за миење една Инка За Еднократна употреба. Комплетот За Промена На Маслото Од Заб доаѓа со основните предмети потребни за промена на маслото во вашиот мотоцикл, АТВ или ХИВ. Секој комплет доаѓа со доволно шишиња моторно масло (а во некои случаи и масло за пренос) за да ја заврши работата. Комплетот вклучува и филтер за масло Од Заб, инка за еднократна употреба и машина за дробење за вашата завртка за одвод. Секој комплет е специфичен за возилото за кое го нарачувате за да се осигурате дека ќе добиете доволно волумен на масло, правилна тежина на маслото, правилен филтер за масло Од Заб и правилна машина за дробење за вашата завртка за одвод. Овој комплет ја зема претпоставката за нарачување на основните предмети потребни за вашата следна промена на маслото.

Детали

Избор на клиенти