Преносен дигитален мерач на сила за влечење мерач на сила SF серија
Свеж

Преносен дигитален мерач на сила за влечење мерач на сила SF серија

DEN 2.00

Достапно.

Овој производ е едноставен мерач на сила за влечење со високи перформанси. 1. Дигитален дисплеј, лесно читање ;. 2. во мала тежина, мала големина, лесна за носење ;. 3. Унит дисплеј : lb, kg, n. 4. Батеријата има над-оптоварена заштита во случај на краток спој и истекување на електрична енергија. Исто така, може да ви каже кога батеријата работи на ниско ниво. Усвојувајте ја батеријата од 37 V литиум и автоматско исклучување без работа за 10 минути на исто време. Овој производ е едноставен мерач на сила за влечење со високи перформанси. 1. Дигитален дисплеј, лесно читање ;. 2. во мала тежина, мала големина, лесна за носење ;. 3. Унит дисплеј : lb, kg, n. 4. Батеријата има над-оптоварена заштита во случај на краток спој и истекување на електрична енергија. Исто така, може да ви каже кога батеријата работи на ниско ниво. Усвојувајте ја батеријата од 37 V литиум и автоматско исклучување без работа за 10 минути на исто време. Влез на полнач : AC100- 240 V 50-60 Hz излез : DC 5 V 1000 MA.

Детали

Избор на клиенти