Усогласување Топката Марка-360° Ротирачки Голф Топката Маркер
Свеж

Усогласување Топката Марка-360° Ротирачки Голф Топката Маркер

DEN 2.67

Достапно.

Ја Подобрува Точноста На Ставање. Прави Усогласување и Ставање Побрзо. 2022 Пга Шоу-НАЈДОБАР НОВ ПРОИЗВОД. Во согласност Со СТАНДАРДИТЕ НА USGA И R&A Опрема. Дозволено Според Правилата За Голф. Ознаката На Топката За Усогласување е маркер со две скокови, прилагодлив маркер за усогласување на топката што го прави ставањето попрецизно и побрзо. Победник НА НАЈДОБРИОТ НОВ ПРОИЗВОД На Пга Шоуто во 2022 година! Целосно легално за употреба, доставено До Стандардите За Опрема НА УСГА и по нивна дефиниција, "Дозволено според правилата за голф".

Детали

Избор на клиенти