Кобок НВ-6-7-бк 7 стапки. Мачка 6 550mhz ВРВОТ МРЕЖЕН Кабел
Свеж

Кобок НВ-6-7-бк 7 стапки. Мачка 6 550mhz ВРВОТ МРЕЖЕН Кабел

DEN 28.64

Достапно.

24 AGG заглавени бакар. Обликувани чизми без пречки. Незаштитен Изопачен Пар. 24 AGG заглавени бакар. Обликувани чизми без пречки. Незаштитен Изопачен Пар. Општи информации Конструирани со 24 AGG конзервиран заглавен бакар и други квалитетни компоненти, Кабелот Coboc Cat 6 Ethernet обезбедува брзина и сигурност што ви се потребни за сигурни мрежни перформанси. Дизајниран е за употреба со гигабитна мрежа и идеален за мрежни апликации со голема брзина како игри и дистрибуција на глас и податоци и видео. Неговата обликувана чизма без пречки спречува несакани пречки на кабелот за време на инсталацијата и обезбедува дополнително олеснување на оптоварувањето со години на перформанси без проблеми. Достапно во повеќе должини за да ги задоволи вашите потреби.

Детали

Избор на клиенти