Преносен ДВД плеер за Navitech / netbooks / лаптопи / таблет компјутер и лаптоп во потпирачот за глава на автомобили / задното седиште Црно проширување на фирмата за проширув
Свеж

Преносен ДВД плеер за Navitech / netbooks / лаптопи / таблет компјутер и лаптоп во потпирачот за глава на автомобили / задното

DEN 239.84

Достапно.

Проширливото монтирање на Navitech е поставено за крајно задоволство од гледање и повеќе уреди без разлика дали користите лаптоп или i Pad, или преносен ДВД плеер, повеќето ќе се вклопат во овој силен уред за монтирање, што има до 10 килограми удобно идеално за гледање на задното седиште. Уредите како што е i Pad можат да останат опкружени, а вклучените лаптопи и мрежните книги можат да се наплатат додека се монтираат. Оваа монтажа ќе зафаќа таблети и дното на Net Books/лаптопите итн. И може да се прилагоди нагоре и надолу за совршено задоволство од гледање (намалување на одразот на сонцето и сјајот на вашиот екран). Оваа монтажа е применлива за сите автомобили со стандардните потпирачи за глава од два Бард (ова е најчестиот одмор на главата со два метални измет што се лизгаат во и надвор од седиштето.). Оваа монтажа може да се прошири и може да има уреди на минимум 120ммкс240ммкс25мм и со максимум масивна 500ммкс328ммкс40мм! . За дополнителни детали, видете го описот на производот. Проширливото монтирање на Navitech е поставено за крајно задоволство од гледање и повеќе уреди без разлика дали користите лаптоп или i Pad, или преносен ДВД плеер, повеќето ќе се вклопат во овој силен уред за монтирање, што има до 10 килограми удобно идеално за гледање на задното седиште. Уредите како што е i Pad можат да останат опкружени, а вклучените лаптопи и мрежните книги можат да се наплатат додека се монтираат. Оваа монтажа ќе зафаќа таблети и дното на Net Books/лаптопите итн. И може да се прилагоди нагоре и надолу за совршено задоволство од гледање (намалување на одразот на сонцето и сјајот на вашиот екран). Оваа монтажа е применлива за сите автомобили со стандардните потпирачи за глава од два Бард (ова е најчестиот одмор на главата со два метални измет што се лизгаат во и надвор од седиштето.). Оваа монтажа може да се прошири и може да има уреди на минимум 120ммкс240ммкс25мм и со максимум масивна 500ммкс328ммкс40мм! . За дополнителни детали, видете го описот на производот.

Детали

Избор на клиенти