Boxwave Car Mount for Honor 3x G750 - Clip MagnetOmount, метален автомобил за воздух Силен магнет монтирање за чест 3x G750 - jet Black
Свеж

Boxwave Car Mount for Honor 3x G750 - Clip MagnetOmount, метален автомобил за воздух Силен магнет монтирање за чест 3x G750

DEN 3.33

Достапно.

? [Генијален дизајн] Додека другите монтирани автомобили ги покриваат вашите отвори за воздух за да го ограничат протокот на воздух и евентуално да ја прегреат вашата чест 3x G750, револуционерниот дизајн на Magnetomount Clip на вашиот отвор под совршен агол од 15 степени. ? [Генијален дизајн] Додека другите монтирани автомобили ги покриваат вашите отвори за воздух за да го ограничат протокот на воздух и евентуално да ја прегреат вашата чест 3x G750, револуционерниот дизајн на Magnetomount Clip на вашиот отвор под совршен агол од 15 степени. ? [Висок квалитет] Конструиран со највисок квалитет на материјали, алуминиумската легура на алуминиумската легура на клипот е силна и лесна. Ова ви овозможува да го видите екранот на вашата чест 3x G750 во обичен поглед без да ги блокирате отворите! Едноставно кликнете го клипот Magnetomount на кој било воздушен отвор во вашиот автомобил за да го користите! Можете да ја залепите вклучената метална плоча на вашата чест 3x G750 или случај, и тоа е тоа! Лесно е како 1-2-3! Конструиран со највисок квалитет на материјали, алуминиумската легура на алуминиумската легура на клипот е силна и лесна. Доволно силно за да ја задржите вашата чест 3x G750, но сепак доволно мал за да се вклопи во вашиот џеб!. Доволно силно за да ја задржите вашата чест 3x G750, но сепак доволно мал за да се вклопи во вашиот џеб!. Користејќи ја технологијата на револуционерна дизајн, Boxwave ја воведува најдобрата магнетна монтажа на автомобили за вашата чест 3x G750 - клипот Magnetomount! Клипот Magnetomount го олеснува одговорот на повиците, користете ги вашите GPS или да свирите музика без да ги извадите очите од патот! Целосната ротација на 360 степени е ветре, што значи дека можете да го видите екранот на вашата чест 3x G750 во режим на портрет или пејзаж и да ги чувате рацете каде што припаѓаат - на воланот! Оваа лесна и дискретна монтажа на автомобили изгледа одлично во секој автомобил. Ова ви овозможува да го видите екранот на вашата чест 3x G750 во обичен поглед без да ги блокирате отворите!. Завршената алуминиумска завршница е елегантна и стилска. Завршената алуминиумска завршница е елегантна и стилска. Завршената алуминиумска завршница е елегантна и стилска. Ова ви овозможува да го видите екранот на вашата чест 3x G750 во обичен поглед без да ги блокирате отворите!. Доволно силно за да ја задржите вашата чест 3x G750, но сепак доволно мал за да се вклопи во вашиот џеб! Додека другите монтирања на автомобили ги покриваат вашите отвори за воздух за да го ограничат протокот на воздух и евентуално да ја прегреете вашата чест 3x G750, револуционерниот дизајн на Magnetomount Clip на вашиот отвор под совршен агол од 15 степени.

Детали

Избор на клиенти