Момент прилагодлива wallидна монтажа за Magsafe - Екстра силна и компатибилна со телефони и случаи
Свеж

Момент прилагодлива wallидна монтажа за Magsafe - Екстра силна и компатибилна со телефони и случаи

DEN 399.84

Достапно.

Ако вашиот телефон нема Магнети Можете да го купите нашето монтирање на сила (М) (продадено одделно). Целосно ротирачки : Целосно ротирачки : Со 23º ротирачка глава на топката, имате флексибилност да го поставите и да го гледате вашиот телефон под совршен агол или ориентација. Прилагодените подесени магнети во комбинација со подлога за подлога на подлогата овозможуваат најсилна можна врска. Поставете го на ниво на очите за да можете да ги прочитате тие рецепти во кујната или да следите градежен прирачник во вашата работилница. Работи со или без случај : Оваа монтажа е компатибилна со какви било телефони или додатоци компатибилни со Mag Safe. Лесно поврзете го и исклучете го вашиот телефон со едната рака. Ако вашиот телефон нема Магнети Можете да го купите нашето монтирање на сила (М) (продадено одделно). Стандардната монтажа ќе го постави вашиот телефон рамно на идот, додека исто така има и дупка за шалтер за да извршите нокти во случај да не сакате да го користите лепилото. Погодно е за употреба : лесно поврзете и исклучете го вашиот телефон со едната рака. Имајте го на ниво на очите за да можете да ги прочитате тие рецепти во кујната или следете градежен прирачник во вашата работилница. 2-годишна гаранција : Овој производ е покриен со нашиот момент двегодишна гаранција. Погодно е за употреба : лесно поврзете и исклучете го вашиот телефон со едната рака. Дополнително силно : Направено со комерцијална (М) Сила магнет низа, овие монтирања се Дури и посилни од стандардните додатоци на Magsafe, давајќи ви дополнителна самодоверба вашиот телефон нема да падне. Работи со или без случај : Оваа монтажа е компатибилна со какви било телефони или додатоци компатибилни со Mag Safe. Само одделете го заштитниот слој на задниот дел од лепилото и добро сте да одите.

Детали

Избор на клиенти