Држач за прсти на прстенот стојат автомобил за воздушен вентил за монтирање 3 -во -1 киксот вртливата компатибилна со Samsung Galaxy A01 - Galaxy A02S - Galaxy A03S - Galaxy A10E - Galaxy A10s
Свеж

Држач за прсти на прстенот стојат автомобил за воздушен вентил за монтирање 3 -во -1 киксот вртливата компатибилна со Samsung

DEN 1.33

Достапно.

Дизајнирано со ротација од 360 степени и преклопување на флип од 90 степени. Материјалот за легура на цинк не ја менува бојата и не 'рѓа. Држач за мобилни телефони со вентил за вентили : Лепилото може да биде цврсто прикачено на телефонот за да се спречи падот на телефонот. Држач за мобилни телефони со вентил за вентили : Лепилото може да биде цврсто прикачено на телефонот за да се спречи падот на телефонот. Едноставна операција со една рака, лесна за инсталирање на отвори за автомобили во секунди. Дизајн со три во-еден како држач за прстен, телефонски штанд и монтирање на вентилаторот за воздух. Држачот на прстенот цврсто се држи до задниот дел на вашиот телефон/таблет. Ослободете ги рацете и направете ги GPS и телефонот поудобни и заштитете се. Носител на прстенот за прсти на прстенот за возење на автомобили, воздушен вентилатор за монтирање вртливиот цинк легура на цинк [црна]. Рачни телефонски разговори и рачна GPS навигација. Едноставно работење со една рака, лесен за инсталирање на отвори за автомобили за секунди. Овој производ секогаш ќе обезбеди вашиот паметен телефон да биде на вашата најпосакувана локација секогаш кога зборувате, навигација, слушате музика или гледате филмови.Носител на прстенот за прсти на прстенот за возење на автомобили, воздушен вентилатор за монтирање вртливиот цинк легура на цинк [црна]. Ослободете ги рацете и. Неговите разноврсни способности за ротирање и вртење нудат прилагодливо вклопување на вашата рака, како и можност за промовирање на вашиот телефон како удар. Подобрена употребливост на една рака, зафат без капка во раката, способност за кик. Подобрена употребливост на една рака, зафат без капка во раката, способност за кик.

Детали

Избор на клиенти

Држач
Свеж
Држач
Достапно.
DEN 2.00
Проценките: