Nite ize Оригинален комплет за монтирање на челици - магнетна автомобилска монтажа за паметни телефони и оригинална држач за челики за челици - Дополнителен Freemount за си
Свеж

Nite ize Оригинален комплет за монтирање на челици - магнетна автомобилска монтажа за паметни телефони и оригинална држач за

DEN 1.33

Достапно.

Останува онолку долго колку што сакате, но може да се отстрани. Кога сте во заградата, вашиот мобилен телефон може да се прикачи и удобно на металните површини како фрижидерот, алатката или металното полици. Брзински испакнатини, дупки, брзи вртења не се совпаѓаат за магнетната моќност на Steelie.

Детали

Избор на клиенти