Акција на телото 21103: Врховен воден гел 4.8oz
Свеж

Акција на телото 21103: Врховен воден гел 4.8oz

DEN 159.84

Достапно.

Високо концентриран лубрикант базиран на вода. Има поголема вискозност да ја направи подебела и да ја држи влагата подолго. Компатибилен со латекс. Без мирис и јасен. Подолготрајна. Високо концентриран лубрикант базиран на вода. Има поголема вискозност да ја направи подебела и да ја држи влагата подолго. Компатибилен со латекс. Без мирис и јасен. Подолготрајна. Врховен гел за дејство на телото Врховен гел подмачкувачки гел (4.8oz) Овој гел е високо концентриран лубрикант базиран на вода со поголем вискозност за да ја направи подебела и да ја држи влагата подолго. Врховниот гел е латекс компатибилен без мирис и јасен.

Детали

Избор на клиенти