ПАТИКИЛ АЛУМИНА КЕРАМИСКИ ЛЕСНИ ЛЕСНИ ИНСУЛАТИВНИ ЛЕСНИЦИ 100 парчиња 3,8мм дупка висока цврстина за MOS Transistor 22x17x1mm
Свеж

ПАТИКИЛ АЛУМИНА КЕРАМИСКИ ЛЕСНИ ЛЕСНИ ИНСУЛАТИВНИ ЛЕСНИЦИ 100 парчиња 3,8мм дупка висока цврстина за MOS Transistor 22x17x1mm

DEN 127.84

Достапно.

Листот со керамички радијатор на алуминиум е еден вид термички спроводлив и изолационен материјал, кој се користи за електронска опрема за која е потребна спроводливост на топлина, дисипација на топлина, изолација и отпорност на висока температура, и широко се користи во опрема со голема моќност, МОС, комуникациска опрема, механичка опрема итн. Керамичкиот лим на алумина, е во големина на : 22мм/0,87-инчен должина, ширина од 17мм/0,67 инчи, дебелина од 1мм/0,04-инчи. Керамичкиот лим од алумина има голема цврстина и е добар дисипација на топлина и изолационен материјал; Мала големина, мала тежина, униформа греење, добра термичка спроводливост; Висока отпорност на температура, отпорност на абразија, отпорност на корозија и издржливост. Чекори на инсталација : 1. Изберете керамички изолационен лист со соодветна големина; 2. Инсталација. Забележете : Ве молиме, изберете соодветна големина на керамички изолационен лист. Листот со керамички радијатор на алуминиум е еден вид термички спроводлив и изолационен материјал, кој се користи за електронска опрема за која е потребна спроводливост на топлина, дисипација на топлина, изолација и отпорност на висока температура, и широко се користи во опрема со голема моќност, МОС, комуникациска опрема, механичка опрема итн. Керамичкиот лим на алумина, е во големина на : 22мм/0,87-инчен должина, ширина од 17мм/0,67 инчи, дебелина од 1мм/0,04-инчи. Керамичкиот лим од алумина има голема цврстина и е добар дисипација на топлина и изолационен материјал; Мала големина, мала тежина, униформа греење, добра термичка спроводливост; Висока отпорност на температура, отпорност на абразија, отпорност на корозија и издржливост. Чекори на инсталација : 1. Изберете керамички изолационен лист со соодветна големина; 2. Инсталација. Забележете : Ве молиме, изберете соодветна големина на керамички изолационен лист.

Детали

Избор на клиенти