ЛИХАМП 4 РЕЛОС МИНИ ЛИЦА НА ЛИЦА, водоотпорен без остаток на џеб со сива лента за сиви канали за патување во кампување итно опстанок пакување запечатување запечатув
Свеж

ЛИХАМП 4 РЕЛОС МИНИ ЛИЦА НА ЛИЦА, водоотпорен без остаток на џеб со сива лента за сиви канали за патување во кампување итно

DEN 2.33

Достапно.

Сребрена лента со мулти пакувања, со природен гумен систем на лепило, во кој има широк 2 инчи и 27 јарди по ролна, 4 ролни. Ќе се држи до : дрво, тула, камен, бетон, штуко, гипс, метал, пластика и многу повеќе. Идеално за занаети, запечатување и општа поправка работа. Тешка лента и задебелување на канали, дополнителна јачина и голема отпорност за сите нормални цели, препорачано решение за дневни проекти во внатрешноста и на отворено. Лесно солзи со рака без виткање или употреба на ножици, лесно се придржува на нерамни површини, брзо поправете нешто околу вашата куќа. Лесно се отстранува за да не ги оштетите вашите површини или да оставите леплив остаток. Обезбедена 100% услуга за задоволство, ако не сте задоволни од набавката, контактирајте не преку нашата е -пошта во секое време што сакате, и ние ќе ви издадеме поврат. Сребрена лента со мулти пакувања, со природен гумен систем на лепило, во кој има широк 2 инчи и 27 јарди по ролна, 4 ролни. Ќе се држи до : дрво, тула, камен, бетон, штуко, гипс, метал, пластика и многу повеќе. Идеално за занаети, запечатување и општа поправка работа. Тешка лента и задебелување на канали, дополнителна јачина и голема отпорност за сите нормални цели, препорачано решение за дневни проекти во внатрешноста и на отворено. Лесно солзи со рака без виткање или употреба на ножици, лесно се придржува на нерамни површини, брзо поправете нешто околу вашата куќа. Лесно се отстранува за да не ги оштетите вашите површини или да оставите леплив остаток. Обезбедена 100% услуга за задоволство, ако не сте задоволни од набавката, контактирајте не преку нашата е -пошта во секое време што сакате, и ние ќе ви издадеме поврат. Сребрена лента со мулти пакувања, со природен гумен систем на лепило, во кој има широк 2 инчи и 27 јарди по ролна, 4 ролни. Ќе се држи до : дрво, тула, камен, бетон, штуко, гипс, метал, пластика и многу повеќе. Идеално за занаети, запечатување и општа поправка работа. Тешка лента и задебелување на канали, дополнителна јачина и голема отпорност за сите нормални цели, препорачано решение за дневни проекти во внатрешноста и на отворено. Лесно солзи со рака без виткање или употреба на ножици, лесно се придржува на нерамни површини, брзо поправете нешто околу вашата куќа. Лесно се отстранува за да не ги оштетите вашите површини или да оставите леплив остаток.

Детали

Избор на клиенти