ОПТИЧКА СВЕТЛИНА Плус Сина Боја
Свеж

ОПТИЧКА СВЕТЛИНА Плус Сина Боја

DEN 364.80

Достапно.

Макро објективот оптиклајт М30 обезбедува ново оптичко искуство со трансформирање на вашиот телефон во дигитален микроскоп или лупа. Доаѓа во пет Бои На Злато, Црна, Сребрена, Сина, Црвена. Може да се инсталира на сите видови паметни уреди. Зголемување на мали букви кои не се видливи со голи очи. Затоа, можете да ги видите работите со големо зголемување од 300 пати.Висококвалитетен Микроскопски Лупа Со Висока Дефиниција/Лупа За сите телефони. Кога не се користи, може да се користи како клип за организирање белешки, слушалки или кабли. Големина : 2.

Детали

Избор на клиенти