ЛЕД Лента 90см 90 Чипови За светилки Декоративно Амбиентално Осветлување 12в Универзална Флексибилна Лента Лесна Декорација За Автомобилски Мотоцикл
Свеж

ЛЕД Лента 90см 90 Чипови За светилки Декоративно Амбиентално Осветлување 12в Универзална Флексибилна Лента Лесна Декорација

DEN 305.60

Достапно.

Осветлете го шарениот семеен живот, самостојни автомобили, мотоцикли, ходници, скали, патеки, прозорци и осветлување на домот. ЛЕД лентата е погодна и за украсување, рамка или контурно осветлување на автомобили, мотоцикли и велосипеди. ●Универзална●ОВАА лед лента може да се користи за осветлување на архитектонска декорација, висококвалитетно амбиентално осветлување, создавање романтична и празнична атмосфера и без напор додавање атмосфера на вашата забава. Можете да го измените вашиот автомобил во неколку лесни чекори за да го направите вашиот автомобил поуникатен и привлечен. Осветлете го шарениот семеен живот, самостојни автомобили, мотоцикли, ходници, скали, патеки, прозорци и осветлување на домот. ●Универзална●ОВАА лед лента може да се користи за осветлување на архитектонска декорација, висококвалитетно амбиентално осветлување, создавање романтична и празнична атмосфера и без напор додавање атмосфера на вашата забава.●Универзална●ОВАА лед лента може да се користи за осветлување на архитектонска декорација, висококвалитетно амбиентално осветлување, создавање романтична и празнична атмосфера и без напор додавање атмосфера на вашата забава. ЛЕД светлата се шарени и издржливи, не блескави, побезбедни и посигурни и можат да се користат со доверба. ЛЕД лентата е погодна и за украсување, рамка или контурно осветлување на автомобили, мотоцикли и велосипеди. €DIY®90 см/35,4 инчи долга универзална ЛЕД мека лента, можете да направите свои форми и контури. ЛЕД светлата се шарени и издржливи, не блескави, побезбедни и посигурни и можат да се користат со доверба. ●Универзална●ОВАА лед лента може да се користи за осветлување на архитектонска декорација, висококвалитетно амбиентално осветлување, создавање романтична и празнична атмосфера и без напор додавање атмосфера на вашата забава. €Високи перформанси€90 ВИСОКА боја рендерирање LED чипови, висока осветленост, без треперење, безбедна заштита на очите. €DIY®90 см/35,4 инчи долга универзална ЛЕД мека лента, можете да направите свои форми и контури. ЛЕД лентата е погодна и за украсување, рамка или контурно осветлување на автомобили, мотоцикли и велосипеди. ЛЕД лентата е погодна и за украсување, рамка или контурно осветлување на автомобили, мотоцикли и велосипеди. Quight qually led лентата е изработена од висококвалитетен пвц материјал, издржлив, не е лесен за оштетување, може да обезбеди максимална цврстина и издржливост кога се користи долго време и долг работен век.

Детали

Избор на клиенти