АТЕН USB cl5716im-at-2xk06gg 1u Црни Прекинувачи Прекинувач Монитор, Тастатура &засилувач; Глувчето  -  Тастатура, USB, Тип-А, WUXGA 1920  x 1200 Пиксели, 1u, Црна
Свеж

АТЕН USB cl5716im-at-2xk06gg 1u Црни Прекинувачи Прекинувач Монитор, Тастатура &засилувач; Глувчето  -  Тастатура, USB, Тип-А,

DEN 0.33

Достапно.

Дури 15 дополнителни прекинувачи НА КВМ може да се поврзат со CL5716 I, така што до 256 компјутери можат да се контролираат од една КОНЗОЛА НА KVM. Вградена карактеристика што наликува На програма За Разговор Преку Интернет - Таблата За Пораки-им овозможува да комуницираат едни со други. Aten CL5716 IM -A-2 XK06 GG.Меѓу ДРУГИТЕ извонредни карактеристики НА CL5716 I, Режимот На Низа На Панели обезбедува можност за следење на видео излезот на серверите на инсталацијата; додека функцијата Dyna Sync На Глувчето автоматски ги синхронизира локалните и далечинските движења на покажувачот на глувчето за совршено усогласување. Далечинските корисници пристапуваат до прекинувачите преку Интернет преку веб-прелистувач користејќи TCP/IP за неговиот протокол за далечинска комуникација. ВЛЕЗЕН напон НА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА : 100 - 240 V, ВЛЕЗНА ФРЕКВЕНЦИЈА НА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА : 50-60 Hz The Cl5716i Slideaway Lcd KVM Switch е контролна единица која овозможува пристап до повеќе компјутери од една ps/2 или USB KVM (тастатура, видео и глувче) конзола.Атен кл5716им-2-2хк06гг.

Детали

Избор на клиенти