ВИДИЈА Ханита Варимил Гп Груба/Завршна Крајна Мелница
Свеж

ВИДИЈА Ханита Варимил Гп Груба/Завршна Крајна Мелница

DEN 2817.44

Достапно.

Централно сечење. Алатки за општа намена за широк спектар на материјали за работни парчиња. Груба и завршете со една алатка. Ниска потрошувачка на енергија при големи брзини со долг век на траење на алатот. Обезбедува максимални стапки на отстранување на метал и во операциите за дупчиња и профилирање.

Детали

Избор на клиенти