740 Х 3/4 Х 1-5/8 Х 5-3/4 ХСС 4 Флејта Не-ЦК Двојна КРАЈНА КРАЈНА МЕЛНИЦА
Свеж

740 Х 3/4 Х 1-5/8 Х 5-3/4 ХСС 4 Флејта Не-ЦК Двојна КРАЈНА КРАЈНА МЕЛНИЦА

DEN 202.24

Достапно.

ОВА Е НИКОГАШ НЕ СЕ КОРИСТИ ПРОДАВАЧОТ РЕНОВИРАН .740 Х 3/4 Х 1-5/8 Х 5-3/4 ХСС 4 ФЛЕЈТА НЕ-КУБИКА ДВОЈНО КРАЈОТ КРАЈ МЕЛНИЦА. ОДБИЕНИ ПОРАДИ ДИНГС ИЛИ ДРУГИ ПРИЧИНИ. ИМАМЕ ЗАЗЕМЈУВАЊЕ НА НЕПАРНИТЕ И КРАЈНИТЕ ЗАБИ. БРЕНД НЕ Е ОЗНАЧЕН, ПРОИЗВЕДЕН ВО САД.

Детали

Избор на клиенти