Бахман Возови-40 ' Кутија Автомобил-БАНГОР &засилувач; Aroostok-Хо Скала
Свеж

Бахман Возови-40 ' Кутија Автомобил-БАНГОР &засилувач; Aroostok-Хо Скала

DEN 462.24

Достапно.

Ако е така, Веднаш Исклучете Го Напојувањето. Следно-прикачете ја терминалната жица на контролорот за брзина со приклучување каде што пишува "За Следење".Поцрнети машински-метални тркала со РП25 контури. Одлучете каде да го поставите вашиот воз-сува, цврста, рамна површина најдобро функционира!. Конечно-приклучете ја жицата за поврзување од напојувањето во приклучок на контролорот за брзина со ознака "Во". Осигурајте се дека шината и спојниците седат правилно. Откако внимателно ќе проверите сѐ, продолжете со работата. Ако вашиот сет не доаѓа со еден, магнетите се достапни одделно (Ho Точка Бр. Внимавајте шините да не се лизгаат под шината без правилно поврзување. Контрола На Брзината. Дали жиците се безбедни?. Камиони целкон. Исто така, проверете ги сите врски и проверете дали нема метал од кој било вид преку шините. 78999; N Скала Точка Бр. Возот најдобро функционира под чисти работни услови. Ставете ја локомотивата на патеката и поминете ги тркалата напред-назад преку патеката на терминалната шина. За да бидете сигурни дека имате доволно работна просторија, направете распоред на тест-патеката со лабаво поставување на патеката во саканата конфигурација. Спојувањето на два автомобили со Спојките Е-З Мате е лесно како и нивното туркање заедно кога не се над магнет под патеката. По 24 часа употреба, потребно е лесно подмачкување за да се одржи возот во врвна работна состојба. Овие се користат за снабдување со НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА на додатоци. Одврзувањето се случува само кога е над магнет под патеката и кога нема напнатост помеѓу автомобилите. Оставете до 5 минути прекинувачот да се ресетира пред да продолжите со работата. Терминал/Rerailer. Дали патеката е правилно сместена во шината?. Терминална Жица. Работи подобро по неколку часа пауза во времето. За да ги раздвоите спојките За Е-З, запрете две спојки директно преку магнетот под патеката. Потоа приклучете го напојувањето во ѕиден штекер во живо. Немагнетни, поцрнети месинг оски со игла лежишта. Одврзувањето се случува само кога е над магнет под патеката и кога нема напнатост помеѓу автомобилите. Копче за прво вртење на контролорот за брзина спротивно од стрелките на часовникот додека не застане (налево). Напојувањето и контролата на брзината се приклучуваат и играат; не се потребни алатки. Не користете вообичаени растворувачи, тие можат да ја оштетат пластиката - користете средство за чистење патеки. Бахман Е-З Лубе или други лубриканти од хоби одделение се препорачуваат. Без напнатост помеѓу автомобилите, спојките ќе се отворат автоматски.

Детали

Избор на клиенти