Jurassic World во куклите со диви прсти - 1 1/4 x 2 | Повеќебојни | 12 компјутери.
Свеж

Jurassic World во куклите со диви прсти - 1 1/4 x 2 | Повеќебојни | 12 компјутери.

DEN 2.00

Достапно.

Вклучување на пакетите : 12 разнобојниот јура свет во куклите со диви прсти - 1 1/4 "x 2". Шик дизајн : Оваа кукла го носи празничниот квалитет на вашето место. Совршено за вашата прослава : Ова е идеално за вашите тематски настани, забави, собири и други работи. Врвен квалитет : Ова е направено со врвни материјали што сигурно ќе одговараат на потребите на вашиот настан. Рециклирачки : Ова е дизајнирано со разиграна вибрација, сепак може лесно да се отстрани или рециклира. 12 куклена. Вклучување на пакетите : 12 разнобојниот јура свет во куклите со диви прсти - 1 1/4 "x 2". Шик дизајн : Оваа кукла го носи празничниот квалитет на вашето место. Совршено за вашата прослава : Ова е идеално за вашите тематски настани, забави, собири и други работи. Врвен квалитет : Ова е направено со врвни материјали што сигурно ќе одговараат на потребите на вашиот настан. Рециклирачки : Ова е дизајнирано со разиграна вибрација, сепак може лесно да се отстрани или рециклира. 12 куклена. Овој 1/4 "x 2" повеќебоен јура свет во куклите со диви прсти вреди секој денар!.

Детали

Избор на клиенти