Поставете кутија 100 парчиња за складирање на челик S Hooks 8 Долг организирајте го приказот за магацински гаража малопродажна индустриска
Свеж

Поставете кутија 100 парчиња за складирање на челик S Hooks 8 Долг организирајте го приказот за магацински гаража малопродажна

DEN 167.84

Достапно.

Сосема нови куки со висок квалитет. За употреба на складирање во магацин, мало и гаражи. Помага да го задржите вашиот инвентар прикажан уредно и организиран. 1-годишна ограничена гаранција. Премиум компоненти тестиран за квалитет за сигурни перформанси. Сосема нови куки со висок квалитет. За употреба на складирање во магацин, мало и гаражи. Помага да го задржите вашиот инвентар прикажан уредно и организиран. 1-годишна ограничена гаранција. Премиум компоненти тестиран за квалитет за сигурни перформанси. Сет од 100 куки за складирање на челик помага во одржувањето на вашиот инвентар прикажан на уредна и организирана мода. Карактеристики - челик - 8 "долга - кутија од 100 куки за складирање - за употреба/приказ на употреба во магацин, малопродажба, работилница.

Детали

Избор на клиенти