16x31.5in Брзо суво спортско крпа Божиќ Божиќ, Пинк Фламинго, преносен микрофибер, плажа за плажа, лесен камп за кампување
Свеж

16x31.5in Брзо суво спортско крпа Божиќ Божиќ, Пинк Фламинго, преносен микрофибер, плажа за плажа, лесен камп за кампување

DEN 2.33

Достапно.

Направено од 85% полиестер, 15% најлон, преносен и лесен. Целокупната големина (16x31,5 инчи) е одлична за патување бидејќи се склопува да не е поголема од повеќето маици. Многу е апсорбирачко и се суши брзо. Има малку јамка на аголот што само би можеле да дозволите да се дружи и да се исуши малку ако му треба. Совршена големина и за пакување и за сушење откако се истуркате во кампот или да направите некои спортови. Направено од 85% полиестер, 15% најлон, преносен и лесен. Целокупната големина (16x31,5 инчи) е одлична за патување бидејќи се склопува да не е поголема од повеќето маици. Многу е апсорбирачко и се суши брзо. Има малку јамка на аголот што само би можеле да дозволите да се дружи и да се исуши малку ако му треба. Совршена големина и за пакување и за сушење откако се истуркате во кампот или да направите некои спортови. Направено од 85% полиестер, 15% најлон, преносен и лесен. Целокупната големина (16x31,5 инчи) е одлична за патување бидејќи се склопува да не е поголема од повеќето маици. Многу е апсорбирачко и се суши брзо. Има малку јамка на аголот што само би можеле да дозволите да се дружи и да се исуши малку ако му треба. Совршена големина и за пакување и за сушење откако се истуркате во кампот или да направите некои спортови.

Детали

Избор на клиенти