Алуминиумска фолија Хамбургер ракави-вода и маснотии отпорност на сендвич торби-БПА бесплатни обвивки за плескавици за панини, џебови од пита и топла Sandwic -100 пакув?
Свеж

Алуминиумска фолија Хамбургер ракави-вода и маснотии отпорност на сендвич торби-БПА бесплатни обвивки за плескавици за панини,

DEN 0.67

Достапно.

Алуминиумски фолија Хамбургер ракави : Служба како економичен избор за вас, подгответе и сервирајте ја храната брзо за време на зафатените времиња на оброк. Овие обвивки за хартија од сендвич се направени со висококвалитетна алуминиумска фолија. Овие вреќи со фолија се ослободени од опасни хемикалии на БПА и јасно се направени за да се спречат потенцијални несреќи со храна. Задебелената фолија за складирање на хамбургер не е лесно да се скрши. Безбеден замрзнувач Можете лесно да располагате со вреќи со алуминиумска фолија откако ќе ги користите. Нашите омоти со фолија за жаришта создаваат помалку отпад од другите контејнери за полетување за еднократна употреба. Овие вреќи со фолија се фалат со едноставен дизајн што ги прави лесни за употреба. Едноставно отворете го крајот, лизнете жешко куче и сервирајте! Овие вреќи со топла кучиња со фолија измерат 8,46 инчи долги ширина од 4,72 инчи и високи 1,6 инчи. Секоја нарачка носи 100 торби за храна со фолија. Алуминиумски фолија Хамбургер ракави : Служба како економичен избор за вас, подгответе и сервирајте ја храната брзо за време на зафатените времиња на оброк. Овие обвивки за хартија од сендвич се направени со висококвалитетна алуминиумска фолија. Овие вреќи со фолија се ослободени од опасни хемикалии на БПА и јасно се направени за да се спречат потенцијални несреќи со храна. Задебелената фолија за складирање на хамбургер не е лесно да се скрши. Безбеден замрзнувач Можете лесно да располагате со вреќи со алуминиумска фолија откако ќе ги користите. Нашите омоти со фолија за жаришта создаваат помалку отпад од другите контејнери за полетување за еднократна употреба. Овие вреќи со фолија се фалат со едноставен дизајн што ги прави лесни за употреба. Едноставно отворете го крајот, лизнете жешко куче и сервирајте! Овие вреќи со топла кучиња со фолија измерат 8,46 инчи долги ширина од 4,72 инчи и високи 1,6 инчи. Секоја нарачка носи 100 торби за храна со фолија. Алуминиумска фолија Хамбургер ракави - ракави со топли кучиња од сребрена фолија - торби со сендвич со отпорност на вода и маснотии - БПА бесплатни обвивки за плескавици за панини, џебови од пита и топол сендвич - 100 пакувања со пакувања со фолија.

Детали

Избор на клиенти