ЛИВИ Заштитни Винил Кожата Налепница Покритие За Серија Х Конзола Кожи Завиткајте Налепница Со Две Слободен Безжичен Контролер Налепница Завиткајте Налепница
Свеж

ЛИВИ Заштитни Винил Кожата Налепница Покритие За Серија Х Конзола Кожи Завиткајте Налепница Со Две Слободен Безжичен Контролер

DEN 1.33

Достапно.

Заштитете ја вашата конзола и контролори совршено од нула и прашина. Заштитете ја вашата конзола И контролори од Серија Х совршено од нула и прашина. Изработен од висококвалитетен винил со дизајн со висока резолуција. Лесно на, лесно надвор остатоци слободен. Дојдете со 1 Конзолна Кожа И 2 кожи На Контролорот. Добрата кожа од налепници не само што помага да ја заштитите вашата машина од прашина и гребнатини, туку и да ја одржувате во добар изглед.Спецификација : Точка : Целото Тело Винил Кожата За серија ксинсталација постапка : 1.Исчистете ги рацете со вода2.Чисто избришете ја конзолата и површината на контролорот3.Внимателно и бавно залепете ја налепницата на машината пакет : 1 комплет кожи За серија Х конзола2 парчиња кожи За контролори Од Серија Х исклучително Кул Изглед : овие кожи ќе им дадат на Вашата Конзола и Контролори нов и кул изглед.

Детали

Item:
Whole Body Vinyl Skin for Series X
Installation procedure:
1.Clean hands with water:
2.Wipe the console and controller surface cleanly:
3.Stick the sticker on the machine carefully and slowly:
Package:
1 set skins for Series X console:
2 pcs skins for Series X controllers:
Extremely Cool Look:
This skins will give your Console and Controllers new and cool look

Избор на клиенти