Адер Премиер Кетлбел Сет в/Двд-
Свеж

Адер Премиер Кетлбел Сет в/Двд-

DEN 225.60

Достапно.

Ader 10lb, 20lb, 30lb, 40lb, и 50lb премиерот стил kettlebells. Слободен ДВД & салата креда топката, Се Продаваат како сет. Со наставното ДВД на Лиза Шафер "Основи На Кетлбел". Бродови до сите 50 Држави, АПО, ФПО и П.О. Кутија. Ader 10lb, 20lb, 30lb, 40lb, и 50lb премиерот стил kettlebells. Слободен ДВД & салата креда топката, Се Продаваат како сет. Со наставното ДВД на Лиза Шафер "Основи На Кетлбел". Бродови до сите 50 Држави, АПО, ФПО и П.О. Кутија. Слободен ДВД & 2оз салата креда топката. Адер кетлбелс има некои од најдобрите дизајни на пазарот, вклучувајќи широки рачки со мазна завршница и широки, рамни дно за стабилност за време на склекови и други вежби на подот. Сите овие се леано железо без заварување. Брод надвор 2-7 дена.

Детали

Избор на клиенти