Nike Kyrie Flytrap v Фитнес тренингот кошаркарски чевли црна 8,5 медиум
Свеж

Nike Kyrie Flytrap v Фитнес тренингот кошаркарски чевли црна 8,5 медиум

DEN 1.33

Достапно.

Гума ѓон. Лесната мрежа горната удобно е во согласност со ногата. Гумената надворешна плоча е формирана со мултидирекционална шема на влечење за да ви помогне да останете под контрола, без оглед на која насока се движите. Лајките се хранат низ лентите за мрестење на крцкави над горниот дел од ногата. Кога ќе се облечете, тоа го затегнува мрежите за да ја држите ногата на место. Гумените криви на страните на чевлите за да обезбедат влечење на рабовите. Единицата за зумирање на воздухот вградена под компресите од предниот дел кога ќе се повлечете, а потоа извирате назад кога ќе се испуштите. Враќа дел од енергијата што ја вметнувате за да ви помогне да ве одведат по судот. Гума ѓон. Лесната мрежа горната удобно е во согласност со ногата. Гумената надворешна плоча е формирана со мултидирекционална шема на влечење за да ви помогне да останете под контрола, без оглед на која насока се движите. Лајките се хранат низ лентите за мрестење на крцкави над горниот дел од ногата. Кога ќе се облечете, тоа го затегнува мрежите за да ја држите ногата на место. Гумените криви на страните на чевлите за да обезбедат влечење на рабовите. Единицата за зумирање на воздухот вградена под компресите од предниот дел кога ќе се повлечете, а потоа извирате назад кога ќе се испуштите. Враќа дел од енергијата што ја вметнувате за да ви помогне да ве одведат по судот. Кири се сече толку тешко и брзо што ги прави другите да изгледаат како да стојат уште. Kyrie Flytrap 5 обезбедува одлична влечење не само под нозете, туку и на страните, за да можете да ги истуркате рабовите при промена на упатствата. Нанесена со ДНК на Glitchy Kyrie Design, најновата лента за летање се карактеризира со ленти за задржување и единица за зумирање, натоварена во предниот дел.

Детали

Избор на клиенти